Yaya Toure på väg till City?

Alltså aldrig tidigare förr har väl ryktena varit så dumma... LOL!!!

Det senaste ryktet länkar Yaya Toure och hans brorsa Kolo Toure till världens rikaste klubb, sedd ifrån ägarperspektiv såklart.. annars vet vi ju alla att Barca är det... rikast behöver väl inte innebära att man har mest pengar.. nä nä...

A... men ska man tro på detta rykte då? Jag har denna tisdagsmorgon valt att ge er några punkter i varför dessa rykten kan gå och dra...

1, Yaya Toure länkades i somras till Arsenal, efter en oerhörd bra debutsäsong i Barcelona bestämmer sig klubben att enligt ryktena göra sig av med Yaya för en summa på ca 10 miljoner euro... hmmm.. låter rimligt??

2
, Med tanke på Juventus föga säsongsinledning är man i jakt efter en playmaker... rykten blossar om alla olika namn.. men med Diego stormtrivandes i Bremen vänds blickarna återigen till Barcelona och Yaya... Nu spekuleras det i att Juventus är redo att göra en exchange deal där Trezeguet ingår... hmm... låter väl lite logiskt? eller hur? Han är ju bara ett par månader skadad så varför inte? Han blir ju spelklar den 30:e Mars 2009 (Observera att datumet inte stämmer!)... det är ju bara ett par månader dit.. vi bör satsa på 30-åringen..

3, Yaya Toure får minskad speltid jämfört med förra säsongen.. Guardiola föredrar nu istället Sergio Busquets som blommat rejält under matcherna han fått spela i... Nu väcks ryktena återigen att Yaya kan vara på väg till Arsenal.. Wenger är ute efter en bra mittfältare och med brorsan i laget kan det vara till hans fördel.. hmm... återigen, 4-5 matcher inte från start men några inhopp.. näää, vi säljer snubben.. han var bara en av de bästa förra säsongen.. så vi borde sälja honom...

4, Yaya Toure går ut i media och sägs vara missnöjd med den speltid han fått.. jag förstår honom givetvis.. men vad ska man göra när någon spelar mycket bättre än honom och är 5-6 år yngre? I alla fall nu sägs det att Juventus intresse återigen väckts.. och Yaya går återigen ut i media och förklarar att han inte skulle tacka nej till Italien och Juventus..
Guardiola ser problemet och ger ivorianen mer speltid.. Yaya  blir glad och går återigen ut i media och förklarar att han trivs i Barcelona..

5, Yaya Toure ryktas vara på väg till City med den dubbla lönen... {Framtiden ser ut såhär} --> Yaya tackar självklart NEJ och tycker att City är ett B-lag, med ett stort B där framme.. och att lämna världens bästa klubb för en fjutt klubb som City kommer inte alls på frågan.SLUT!

VISCA BARCA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0