Yaya hit, Yaya dit

Yaya Touré har länge varit ryktenas man då han tidigare har länkats till Arsenal, Juventus och senast Man City. Via den katalanska radiostationen RAC 1 har nu Yayas agent Dimitri Seluk bekräftat att Touré stannar kvar under vintern. Med detta sagt är alla transferrykten krossade.

I detta skede ger Touré allt för sitt Barcelona och planerar inte på att göra något annat. Agenten tillägger dock att Yayas framtid kan komma att förändras under sommaren.
Det han syftar på är att Yaya redan fått smickrande erbjudanden angående hans framtida tjänster från andra storklubbar och att Barcelona lär få sådana med.

Enligt den katalanska tidningen Sport kommer nu agenten att ta tillfället i akt och pressa fram ett förbättrat kontrakt från ledningen.

Yaya Touré kom till Barcelona under sommaren 2007 och är ett praktexemplar på spelare som ger allt för sin klubb. När flera spelare var mätta och nonchalanta under matcherna, var Yaya hungrig och ville upprätta det Barcelona står för.
Touré var en av få som höll upp lagandan under 2007/2008 säsongen. Han spelade när han var frisk och han spelade när han var sjuk. Han spelade till och med när han hade diskbråck.

Guardiola må ha en framtidsspelare i orutinerade Sergio Busquets, men han behöver som tidigare nämt, mer rutin för att kunna vara en spelare för elvan. Vi kan inte försumma att han är en blivande kvalitetsspelare, men vi har Yaya Touré. Denna Touré lär säkert och kort sagt, spela för oss i något år till åtminstone.

Yaya Touré är en spelare som representerar det Barca står för och lär inte få några som helst problem med att få sitt kontrakt förnyat.

FC Barcelona - Més que un club

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0