Podolski: Jag vill till Barcelona!

Nu kanske frågan om vem som ska ta över Henrys plats är löst för gott. Podolski som för närvanade spelar i Bayern Munchen har fått väldigt lite speltid av Klinsman.. och i och med det blivit väldigt frustrerad...

Nyligen gick Podolski ut i media och berättade att lag som Roma, Manchester City eller Hamburg.. kortfattad B-lag alltså.. inte anfallarens första val..

Han menar att det finns bara två lag för honom och den ena är moderklubben FC Koln och den andra klubben som han följt sedan Romario och Hristo Stoichkovs tid, FC BARCELONA!

Ja du Joan Laporta, det här blir verkligen intressant... du har sagt att du kommer under din president tid i klubben köpa in ett känt namn.. och med tanke på att Podolski, 23-åringen som med all sannolikhet kommer att lämna FC Bayern i sommar och söka efter en ny klubbadress, bli förhoppningsvis aktuell för Barcelona...


Enligt mig skulle han bli en perfekt värvning.. han skulle lätt kunna ta över Henrys plats.. såvitt jag kommer ihåg det så har han väl samma position i det tyska landslaget.. Lite deutchland vore väl inte fel att ha i Barca.. med tanke på att det tidigare gått hyfsat för tyska spelare i Barca ---> Bernd Schuster..

Visca Barca!

Kommentarer
Postat av: Barccaaa fan

Trogen barca fan! <3

2009-01-06 @ 18:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0