Pep Guardiola: Tuff och intensiv match väntar!

Pep Guardiola förväntar sig att Atletico kommer stå bra i sina positioner medans det är Barca som jagar boll, njaa... har det verkligen sett ut så på bortaplan den här säsongen?
Barca kommer gå ut med en ganska komplett mittfält som troligen består av Keita---Busquets--Iniesta, båda yttermittfältarna kommer nog att få en mycket offensiv roll av Pep, frågan är bara:
Vilka ska dem 3 spelarna spela bakom?
Nu när Pep redan lämnat Eto´o i Barcelona, Kanske det blir en ganska grym anfallstrio med Henry--Bojan--Messi.
Nu får Bojan chansen att visa att han är åtminstone värd att få hoppa in i BBVA sista 20-30 min av den tiden som består av matchen.

Jag själv tror på en ganska intensiv match med flertal lägen, möjligen många gula kort då det blir tufft på slutet beroende på resultatet.
Om det nu skulle ske att Barca tog ledningen med hmm.. 0-2? Då tror jag att det kommer flyga ett flertal Barca spelare runt planen.
Atletico spelarna har en lätt tendens att bli riktigt förbaskade när dem ligger under, spelare som Heitinga och Maniche.

En fin och härlig fotbollsmatch väntar.. vad kan förstöra det?  Jo Tv4sport som väljer att visa Handboll, och det betyder då att vi då kommer 20 min efter i matchen.. jäklar vad dom kan tända folks stubin riktigt bra...

odds: X
Slutresultat: möjligen 1-1 , 2-2
Kanal: Tv4sport
Tid: 20.25

Hussein Alavi   "Culéé"

Kommentarer
Postat av: kumayl

tja undrade hur många besöker den här sidan?

2009-01-05 @ 21:40:15
Postat av: Mikw

ja det är rätt så många som besöker med tanke på att bloggen är så ny...

2009-01-05 @ 22:11:55
URL: http://cules.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0