Barcelonas viktigaste spelare

Här är min, mattias lista över de fem allra viktigaste spelarna i Barcelona såhär långt..


5, Eto'o - Kameronanfallaren är oerhörd viktig i Barca idag. Med ett målsnitt på ca ett mål per match är han Barcelonas bäste målskytt och ligans främsta.

4, Messi - Den lilla argentinaren är liksom Eto'o oerhörd viktig för Barcelona. Utan honom på plan är Barcas spelsätt något helt annat. 8 mål på 15 matcher i ligan är inte dåligt.

3, Puyol - Den kraftige katalanske backen är Barcelonas stomme därbak. Trots att Puyol stressar upp sig i sitt spel och saknar det tekniska som utmärker katalanska spelare så är Puyols magnifika spelförståelse och rutin ett viktigt vapen mot motståndarlagen.

2, Iniesta - Den lilla bleke bläckfisken som oturligt nog blev skadad då han var glödhet är tillbaka med kraftslag. Iniesta må väga runt 60-70 kilo, men jag har nog aldrig sett någon så liten som honom utmana jättar och ändå vara i god skick.

 
1, Xavi - Är Barcelonas ryggmärg. Utan honom är Barcelona inget.. spelet fungerar inte, världsklass passningar finns inte.. inget.. Han må bli 30 snart men så bra har nog Xavi aldrig varit i Barca tröjan!

Visa Barca!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0